This post is also available in: ENG (ENG)

Dirigit a

Famílies que busquen l’escola ideal pels seus fills, que compleixi les expectatives pedagògiques i logístiques de la família. Ja sigui per iniciar l’escolaritat com per a canvi d’escola en qualsevol edat o etapa.

Busques escola?
Tria i remena

Troba la millor opció per a tota la família

D’escoles n’hi ha moltes i de tota mena. De grans, petites, de locals, amb més oferta curricular o més acompanyament individualitzat… Quina serà la més adequada pels teus fills i on tota la família s’hi senti còmoda?

Si els teus fills tot just comencen l’escolaritat o vols canviar-los d’escola, re-plantejar-se quin tipus d’educació és més adient pot ser un bon exercici per acabar complint totes les expectatives.

Consulta

(1) Es fa la demanda a través del briefing,

(2) i un cop enviat, fem una entrevista presencial o per telèfon.

(3) Després es fa recerca durant uns dies

(4) i aleshores us contactarem amb diverses propostes.

Oferim

Escoltem atentament les vostres demandes, des de les més logístiques a tot allò que us procupa, les expectatives escolars que teniu i allò que us sembla que pot ser més interessant per als fills i la resta de la família.

Amb l’entrevista inicial també us acompanyem a detectar les necessitats dels vostres fills i quin model d’escola us és més convenient, tenint en compte totes les variables que hi ha en joc. Us acompanyem a saber què voleu i què necessiteu.

 

Contacta amb nosaltres

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Menú