Sobre mi

This post is also available in: ENG (ENG)

[us_separator][us_separator][us_separator][us_single_image image=”387″ animate=”afl” animate_delay=”0.6″][us_separator][us_separator][us_single_image image=”738″ size=”thumbnail” align=”center” onclick=”custom_link” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fgiselacolell%2F|||”]
[us_separator][us_separator][us_separator]

Sóc mestra d’Educació Infantil (UB, 2013) i Primària (UNIR, 2017) i he treballat en contextos educatius diversos i en edats ben diferents, fent créixer varis projectes.

Al llarg dels anys, he anat ampliant el camp de recerca i creixement professional a partir de les expriències a les escoles on he treballat. Com a estudiant en pràctiques a l’Escola el Martinet de Ripollet, com a mestra referent i tutora (4—7 anys), mestra especialista d’anglès i de música i moviment de 3—12 anys, i com a staff residencial a secundària, rols que he desenvolupat a l’Escola Ginebró (Llinars), Inwoods Small School, Brockwood Park School (Anglaterra) i El Picot de Colors (Sant Esteve de Palautordera).

A part d’això, he fet voluntariats i he sigut becària de projectes de recerca de la Universitat de Barcelona (CLOD i GRILLO, 2010 – 2013), quel·la d’un agrupament escolta (2011-1014), i de vàries escoles com NAU (Mallorca), Can Manent (Cardedeu), Summerhill (UK) etc., i nombroses visites a projectes educatius molt diversos (El Petit Edén, Moixaina, Mimosa, El Roure, Fontmartina, Costa i Llobera, , etc.) i converses amb tota mena de professionals de l’educació.

Sense deixar d’interessar-me per a tot, a la vida, he estat a la Fira del Llibre de Bolognia, viatjat a Finlàndia, realitzat traduccions en cursos de Sensory Awareness a Alemanya, acompanyat una companyia de titelles de gira per Àustria i França, sense deixar de practicar ioga, meditació i la passió actual, l’acroyoga!

Mestra i incansable recercadora de noves propostes educatives, de la innovació, de la relació entre la teoria i la pràctica, i la literatura infantil i juvenil, sempre amb molta passió i una curiositat insaciable, tot plegat m’ha portat a estar relacionada amb textos de literatura acadèmica i d’oferir tots els serveis que s’exposen en aquesta pàgina web.

[us_separator][us_separator][us_separator][us_single_image image=”214″ animate=”fade” animate_delay=”0.2″]

Contacta amb mi

[us_cform phone_field=”shown” button_text=”Envia” button_align=”right”]I consent to the processing and storage of my personal data[/us_cform]