This post is also available in: ENG (ENG)

Passió pel món

de la Literatura

Infanil i Juvenil.

 

El títol d’Escola de Fantasia és extret del llibre de Gianni Rodari, l’autor d’infinitat d’històries infantils que han omplert la imaginació i el pensament de generacions i generacions d’infants de tot el món.

Parlarem de Rodari i l’orella verda, aquesta orella infantil que ho escolta tot, sobretot mentre nosaltres llegim i deixem que flueixin les paraules d’una història, que traspassa la ment, el cor i ens proporciona aquesta cosa fascinant que ens fa viure, crear i aprendre que és la imaginació. Vegeu els següents apartats: La lectura en veu alta i Comentaris de llibres.

La lectura és un privilegi, no pas un deure (G. Rodari)

Ens endinsarem dins de diverses històries per a grans i petits i coneixerem de fons personatges que atrapen, que ens agraden i ens inspiren. Els farem preguntes i ens convertirem en alguns d’ells, disfressant-nos, dibuixant-los, recreant el seu món màgic fent manualitats o tot allò que s’ens acudeixi.

Jugarem a jocs cooperatius i d’equip per crear un bon ambient, tot cantant i ballant o fent rítmica, sempre jugant amb el llenguatge i les paraules. Sortirem al bosc a trobar elements màgics per inventar-nos històries on nosaltres siguem els protagonistes. Farem lectures en veu alta d’històries que els atrapin i emocionin, construirem titelles, farem poesia visual creativa, etc.

Estirarem del fil d’allò que el grup ens suggereixi i proposi i a partir d’aquí, anirem construint camins de relació, d’emoció i sobretot, de passar-nos-ho molt bé. Tot plegat, en un ambient tranquil, de joc, de respecte i llibertat, on cada nen i nena trobarà el seu lloc i manera d’expressar-se i ser.

Serà una experiència única que infants i joves recordaran amb alegria, com un temps “diferent”, ple de joc, màgia, imaginació, creativitat i fantasia.

Contacte

Per qualsevol dubte o informació,
no dubtis en trucar-nos!

FAQs:
· No saps si aquest és el millor casal per als teus fills?
· Vols més informació de les ràtios, acompanyants, tipus d’activitats i mirada que hi haurà?
· Vols informació sobre els grups i les diferents edats?
· Vols saber exactament el lloc on es farà?
· Necessites que sabem alguna característica del teu fill/a abans d’apuntar-lo?
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field

… en construcció…

Properament:

  • La importància de llegir en veu alta als infants i joves (fins i tot quan no parlen, fins i tot quan llegeixen per a ells mateixos)
  • El plaer de llegir en veu alta / el plaer d’escoltar històries.
  • Els beneficis de la lectura en veu alta (individuals i grup-classe)
  • Selecció de llibres per a llegir en veu alta a l’EP
  • Com s’explica un conte
Menú