This post is also available in: ENG (ENG)

Assessoraments de projectes educatius

Necessites una mirada externa?
T’ajudem a millorar el teu projecte educatiu!

Vols un observador extern a l’escola? Necessites refer el projecte escrit? Voldries innovar en el teu espai educatiu? Vols acabar de definir un criteri pròpi de la teva escola? Vols revisar com s’ensenya i com s’aprèn a l’aula? Etc.

Testimonis

Fa ben poc vaig participar de la teva formació sobre referents pedagògics. L'entrada a l'espai i la teva, vostra, rebuda va ser com estar a casa, aixi m'hi vaig sentir. El fet de ser un grup petit de persones envoltant una catifa rica en literatura sobre infants em va agradar molt. Tot el que ens vas compartir va ser molt interessant i em va ajudar a recordar i ordenar idees, projectes, records... -m'hi hauria quedat 3 hores més... -el petit treball amb el cos que vas guiar va ser per mi molt gratificant i necessari. Les dinàmiques que vas fer servir perquè viatgessim a la teoria des de l'emoció i el pensament crec que ens van servir d'exemple per a futures trobades amb els pares i mares, amb els companys/es de l'escola... -la teva forma d'estar em va ensenyar més que res. La seguretat que mostres, i que jo també sento però que potser no sé trasnmetre prou, m'ha impactat i em farà avançar de ben segur... -vaig fer una formació amb els Wild fa una anys, i el seu estar era el teu: serè, amb pauses, sense córrer, gaudint el moment, mirant a les persones... -l'esmorzar senzillament genial -la formació que ens has donat a l'escola el Cim: una bonica sacsejada... gràcies Gisela per tot!... seguirem en contacte -
Dolors Mestra d'Educació Infantil
Gràcies a la formació d’assessorament en centre realitzada a tot l’equip educatiu de l’EBM Montflorit, ens hem iniciat en la capacitat grupal d’una mirada que és la de Documentar. És adonar-nos i meravellar-nos dels aprenentatges i vivències dels infants alhora que ho compartim amb tota la comunitat educativa i reforcem elements del projecte educatiu.

La formació ens ha permès aprendre un nou recurs per a plasmar els moments de vida quotidiana i els processos d’aprenentatge dels infants i obrir, així, les finestres de l’escola a famílies i tots aquells que participen del dia a dia dels nen i nenes a qui acompanyen. Ha estat genial, ens ajudarà a unificar, consensuar i mirar als infants sota una “mateixa mirada”. Una formació molt enriquidora. Gràcies Gisela!

Pilar IznájarDirectora de l'Escola Bressol Municipal Montflorit (Cerdanyola)
Gràcies per compartir la teva passió i explicar l'essència de l'educació amb aquestes ganes! La dinàmica de la masterclass molt encertada, en volem més!
Meritxell RamblaMestra d'EI a El Picot de Colors
Des del primer dia va copsar quina era la necessitat i el que volíem i ha dinamitzat molt bé aquest petit acompanyament per tal d'aconseguir que ens
orientem de forma realista donant una visió objectiva plena de coneixements en la materia admirable.
Equip pedagògicEscola Collaso i Gil (Barcelona)
Ahir vam acabar la formació. Avui encara hi havia gent que en parlava. No tinguis cap dubte de lo profitosa que ha estat la teva ajuda per tal de dinamitzar el claustre i implicar tothom, com a mínim, per parlar i dir el que pensen. No és el mateix engegar un debat pedagògic sense cap objectiu precís, parlant per parlar, i sense que la gent se senti vinculada a res... La teva feina de guia ``espiritual`` durant les sessions ha fet que tots afinéssim molt més i realment acabéssim tocant els temes claus que ens preocupen. És per això que et vull agrair l'ajuda que ens has donat amb el convenciment que aquest adéu d'ahir es converteixi en un fins aviat.
Juanjo F SantosCap d'estudis de l'Escola Collaso i Gil (Barcelona)

Contacta amb nosaltres

Posa’t en contacte amb nosaltres i  per telèfon o mitjà escrit escoltarem la vostra demanda i us guiarem per trobar una bona manera de treballar per les dues bandes.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Menú