This post is also available in: ENG (ENG)

Busques escola pels teus fills/es
o on treballar?
Tria i Remena!

Segons les teves demandes logístiques i pedagògiques, i tenint en compte les necessitats familiars, us acompanyem a escollir quin model d’escola us és més convenient.

Necessites informació seleccionada i contrastada?
T’ho busquem al nostre fons bibliogràfic!

Necessites fer un treball acadèmic? Et falta informació seleccionada sobre algun tema educatiu en concret per a l’escola? T’agradaria llegir sobre algun aspecte de la vida dels teus fills? Tens curiositat per conèixer algun autor i saber què diu?

BIBLIOTECA d’ADULTS (veure)

La Biblioteca d’Adults ofereix una sèrie d’articles educatius en funció de les necessitats de l’escola i les demandes que en facin les famílies d’un grup concret en un moment concret.

Necessites una mirada externa?
T’ajudem a millorar el teu projecte educatiu!

Vols un observador extern a l’escola? Necessites refer el projecte escrit? Voldries innovar en el teu espai educatiu? Vols acabar de definir un criteri pròpi de la teva escola? Vols revisar com s’ensenya i com s’aprèn a l’aula? Etc.

  • La lectura en veu alta a l’aula d’EI, EP i ESO.
  • Creació o remodelació d’espais i materials.
  • La documentació pedagògica, una eina per a tota la comunitat educativa.
  • La documentació pedagògica, una eina pel canvi innovatiu
  • Els beneficis de l’aprenentatge en la natura.
  • El mètode globalitzat. El treball per projectes i els ambients d’aprenentatge.
Algunes d’aquestes activitats estan subvencionades pel programa Garantia Juvenil amb la Iniciativa d’Ocupació Juvenil del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i del FSE de la Unió Europea sota el lema “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur.”

Contacte

Posa’t en contacte amb nosaltres i  per telèfon o mitjà escrit escoltarem la vostra demanda, en qüestió d’uns dies et farem arribar la informació que necessites (seleccionada, resumida, o detallada) o en cas de no poder oferir-la, on trobar-la.

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Menú